Fagnettverket

Presteheia

Image

PRESTEHEIA OMSORGSSENTER

 

Presteheia

  • Ressurssenter for Sørøst-Norge (Agder, Telemark og Vestfold).
  • Arrangerer nettverkssamlinger, heldagskurs og lokale kurs.
  • Mulighet for undervisning, veiledning og besøk.

Presteheia omsorgssenter ligger på østsiden av Kristiansand sentrum, med nærhet til skog, turstier og universitetet. Omsorgssenteret består av omsorgsboliger, sykehjemsavdelinger og dagsenter for hjemmeboende. Ved Presteheia omsorgssenter har vi en avdeling med 10 plasser for personer med Huntingtons sykdom.

 

KOMPETANSE

Avdelingen består av et tverrfaglig team av sykepleiere, vernepleiere, helsefagarbeidere og assistenter. I tillegg samarbeider vi med andre fagfolk i kommunen, samt de andre ressurssentrene i Fagnettverk Huntington, Senter for Sjeldne Diagnoser og med Landsforeningen for Huntington Sykdom.

For å tilegne oss mer kunnskap og faglig utvikling om Huntingtons sykdom, har vi hospitert ved andre behandlingssentre både i Norge og Danmark. Vi deltar på nasjonale og internasjonale konferanser og kurs.

 

NETTVERK

Vi er tilknyttet Fagnettverk Huntington, og skal bidra til å forbedre omsorgstilbudet for personer med Huntington sykdom og deres familier, samt bidra til å øke kompetansen og faglig utvikling i andre omsorgstjenester i regionen. Dette skjer gjennom kurs, veiledning og nettverksmøter. Vi reiser mye rundt på veiledningsbesøk, samt holder kurs for personalgrupper. Vi kan også delta på møter og samlinger via videooverføring. Presteheia omsorgssenter er ressurssenter for Agder, Telemark og Vestfold, og vi har to nettverk her for helsepersonell i vår region som samles noen ganger årlig pr. nettverk. Helsepersonell som ønsker å delta på disse samlingene må veldig gjerne ta kontakt med oss.

Vi samarbeider også med ulike andre instanser, som Utviklingssentrene for Sykehjem og Hjemmetjenester (USHT), Senter for Sjeldne Diagnoser på Rikshospitalet (SSD), Landsforeningen for Huntingtons Sykdom (LHS) lokalt, fastleger, alderspsykiatriske avdelinger og kommunale forvaltnings- og tjenestetildelingskontor, for at personer med Huntingtons sykdom skal få best mulig tilbud der de bor.

 

BESØK PÅ PRESTEHEIA

Det er muligheter for å komme på besøk her. Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat. Alt er gratis fra vår side.

 

 

 

 

 

Fagpersoner per senter

Koordinator

Ansvarlig for nettsidene: fagnettverk.huntington@harstad.kommune.no

Webkoordinator: Lise Hall Johnsen.

Ranheim HVS

Ranheim helse og velferdssenter

Ranheimsveien 179A, 7053 Ranheim

Tlf 72 54 32 40

 

Presteheia

Presteheia Omsorgssenter

Presteheia 18

4633 Kristiansand

Tlf: 38 10 77 00

N.K.S. Grefsenlia

Aschehougs vei 37

0587 Oslo

Tlf.: 22 09 15 10

NKS Olaviken

Askvegen 150

5306 Erdal

Telefon: 56 15 10 00

Knorrebakken

Knorrebakken Boenheter

Knorrebakken 2

9411 Harstad 

95 00 59 41

Nyhetsbrev

Du vil av og til få nyhetsbrev vi skriver, samt automatiske oppdateringer på nye ressurser. Disse sendes maks én gang i uken.
© Fagnettverk Huntington (Logg inn)
Laget av Ramsalt