7. nov 2018

Ernæringsdag på Olaviken

Vi arrangerer "Ernæringsdag" på Olaviken i dag i samrbeid med Huntngtonforeningen i Bergen.

Foreningen legger frem siste nytt fra Wien og deretter vil vår kokk, Ronny Nilsen ved NKS Olaviken, presentere hvordan vi, med enkle grep og dagligdagse råvarer, kan øke kaloriinnhold i maten for å sikre god ernæringsstatus for dem som er rammet av Huntingtons Sykdom.

Vi serverer hjemmelagde smoothies, e+ produkter, supper samt vår egen 123 puré kost hvor deltakerne får smaksprøver for å kjenne både på smak og konsistens.

God mat  med god smak er en viktig del av livet og vår livskvalitet! Hvilke grep kan vi gjøre for å sikre nettopp dette? Det skal vi dypdykke i på kveldens arrangement:)

Dato
07. november 18:00 til 07. november 20:00

Knorrebakken

Knorrebakken Boenheter

Knorrebakken 2

9411 Harstad 

77 02 67 40

NKS Olaviken

Askvegen 150

5306 Erdal

 

Telefon: 56 15 10 00

NKS Grefsenlia

Aschehougs vei 37

0587 Oslo

 

22 09 15 10

Presteheia

Presteheia Omsorgssenter

Presteheia 18

4633 Kristiansand

 

Tlf koordinator: 48 23 28 27

 

Tlf avdeling: 48 20 31 42

 

 

Ranheim HVS

Ranheim helse og velferssenter

Ranheimsv 179 a

7053 Ranheim

Tlf 72 54 32 40

Nyhetsbrev

Du vil av og til få nyhetsbrev vi skriver, samt automatiske oppdateringer på nye ressurser. Disse sendes maks én gang i uken.
© Fagnettverk Huntington (Logg inn)
Laget av Ramsalt