7. nov 2018

Ernæringsdag på Olaviken

Vi arrangerer "Ernæringsdag" på Olaviken i dag i samrbeid med Huntngtonforeningen i Bergen.

Foreningen legger frem siste nytt fra Wien og deretter vil vår kokk, Ronny Nilsen ved NKS Olaviken, presentere hvordan vi, med enkle grep og dagligdagse råvarer, kan øke kaloriinnhold i maten for å sikre god ernæringsstatus for dem som er rammet av Huntingtons Sykdom.

Vi serverer hjemmelagde smoothies, e+ produkter, supper samt vår egen 123 puré kost hvor deltakerne får smaksprøver for å kjenne både på smak og konsistens.

God mat  med god smak er en viktig del av livet og vår livskvalitet! Hvilke grep kan vi gjøre for å sikre nettopp dette? Det skal vi dypdykke i på kveldens arrangement:)

Dato
07. november 18:00 til 07. november 20:00

Knorrebakken

Knorrebakken Boenheter

Knorrebakken 2

9411 Harstad 

77 02 67 40

NKS Olaviken

Askvegen 150

5306 Erdal

 

Telefon: 56 15 10 00

NKS Grefsenlia

Aschehougs vei 37

0587 Oslo

 

22 09 15 10

Presteheia

Presteheia Omsorgssenter

Presteheia 18

4633 Kristiansand

 

Tlf koordinator: 48 23 28 27

 

Tlf avdeling: 48 20 31 42

 

 

Ranheim HVS

Ranheim helse og velferdssenter

Ranheimsveien 179A, 7053 Ranheim

Tlf 72 54 32 40

 

Nyhetsbrev

Du vil av og til få nyhetsbrev vi skriver, samt automatiske oppdateringer på nye ressurser. Disse sendes maks én gang i uken.
© Fagnettverk Huntington (Logg inn)
Laget av Ramsalt