Lenker og andre aktører

Senter for sjeldne diagnoser 

- Senter for sjeldne diagnoser er et landsdekkende kompetansesenter for cirka 70 sjeldne diagnoser. Senteret er en del av den nasjonale kompetansetjenesten for sjeldne diagnoser (NKSD). Vi tilbyr informasjon om diagnosene, og rådgivning og kurs om å leve med en sjelden diagnose. Våre tjenester er rettet mot barn, unge, voksne og eldre brukere samt foreldre, søsken, andre pårørende og fagpersoner i hele landet. 

Landsforeningen for Huntington sykdom

- Landsforeningen for Huntington sykdom er en landsomfattende pårørendegruppe for personer berørt av Huntington sykdom, og andre interesserte.  Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål, vi er her for å hjelpe.

Rehabiliteringssenteret Nord- Norges Kurbad

Dette rehabiliteringstilbudet vil gi deg oppfølging som er målrettet i forhold til Huntingtons sykdom. Du vil komme i gang med aktiviteter og øvelser som bedrer både fysikk, motorikk, hukommelse, språk med mer og du vil lære å leve med sykdommen. Tilbudet er landsdekkende.

Vikersund kurbad 

Dette tilbudet passer for deg som har Huntingtons sykdom (HS) i et tidlig stadium (fase I-III av sykdommen). En pårørende inviteres til å bli med de første dagene av første opphold, både for å kunne snakke med fagpersoner og andre pårørende og for å motta undervisning. Dette er et landsdekkende tilbud.

Knorrebakken

Knorrebakken Boenheter

Knorrebakken 2

9411 Harstad 

77 02 67 40

NKS Olaviken

Askvegen 150

5306 Erdal

 

Telefon: 56 15 10 00

N.K.S. Grefsenlia AS

Aschehougs vei 37

0587 Oslo

 

Tlf.: 22 09 15 10

Presteheia

Presteheia Omsorgssenter

Presteheia 18

4633 Kristiansand

 

Tlf koordinator: 48 23 28 27

 

Tlf avdeling: 48 20 31 42

 

 

Ranheim HVS

Ranheim helse og velferdssenter

Ranheimsveien 179A, 7053 Ranheim

Tlf 72 54 32 40

 

Nyhetsbrev

Du vil av og til få nyhetsbrev vi skriver, samt automatiske oppdateringer på nye ressurser. Disse sendes maks én gang i uken.
© Fagnettverk Huntington (Logg inn)
Laget av Ramsalt