Du er her

Presteheia Omsorgssenter

Presteheia Omsorgssenter er et moderne omsorgssenter i Kristiansand kommune. Det består av 4 sykehjemsavdelinger og 24 omsorgsboliger. I den ene fløyen med omsorgsboliger er det tilrettelagt for personer med Huntington Sykdom. Vi har i dag 4 faste plasser, samt fellesareal.

Senteret ligger tett mot Jegersberg, med gode muligheter for tur. Det er også matbutikk, kirke og gode offentlige transportmuligheter i umiddelbar nærhet.

Personalet som er knyttet opp mot personene med Huntington består av sykepleiere, vernepleier og helsefagarbeidere. De fleste har lang og bred erfaring fra pleie og omsorg.

Vi har muligheter til å formidle kontakt med ergoterapeut, fysioterapeut og logoped. Vi har også jevnlig kontakt med disse for å øke vår egen kompetanse.

Vi er tilknyttet Fagnettverk Huntington, og skal bidra til å forbedre omsorgstilbudet for personer med Huntington sykdom og deres familier, samt bidra til å øke kompetansen og faglig utvikling i andre omsorgstjenester i regionen. Dette skjer gjennom kurs, veiledning og nettverksmøter.

For å tilegne oss mer kunnskap om Huntington sykdom, har vi hospitert i Bergen ved NKS Olaviken, deltar på konferanser og kurs. Alle har nettkurset til Senter for Sjeldne Diagnoser
om Huntington Sykdom.

Kontaktinformasjon

Presteheia Omsorgssenter
Presteheia 18
4633 Kristiansand

Tlf sentralbord 38 10 77 00
Tlf avdeling 482 03 142

Virksomhetsleder Anne Sofie Hellebø
Tlf 38 24 33 10 / 970 05 997
anne.sofie.hellebo@kristiansand.kommune.no

Avdelingsleder Unni Birkrem
Tlf 38 10 77 14 / 480 43 625
unni.birkrem@kristiansand.kommune.no

Huntingtonkoordinator Olaf Moen
Tlf 482 32 827
olaf.moen@kristiansand.kommune.no

NKS Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er et heleid selskap av Norske Kvinners Sanitetsforening og er koordinator for Fagnettverk Huntington.

kloverinst175.png

Senter for sjeldne diagnoser

Senter for sjeldne diagnoser har spesialkompetanse på Huntington sykdom og vil svare på henvendelser om Huntington sykdom.

universitetssykehuset-bakgrunn175.png

NKS Olaviken

NKS Olaviken har en sentral rolle i utviklingen av nettverket på grunn av sin lange erfaring og omfattende kompetanse på Huntington sykdom.

olaviken-logo175.png

Landsforeningen for Huntington sykdom

Landsforeningen for Huntington sykdom har som et av sine fremste mål å bidra til informasjon om sykdommen og være et nettverk for personer og familier som rammes av HS.landsforeningen-logo.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer