Du er her

Knorrebakken boenheter

Knorrebakken boenheter ligger i Harstad, og er omsorgsboliger for yngre pasienter med ervervet sykdom. Omsorgsboligene er nye, men personalgruppen har jobbet med pasienter med Huntingtons sykdom over mange år.

Teamet vårt består av sykepleiere, vernepleiere, hjelpepleiere, omsorgsfagarbeidere, fysioterapeut, og ergoterapeut.
Vi er tilknyttet Fagnettverk Huntington, og skal bidra til å forbedre omsorgstilbudet for personer med Huntington sykdom og deres familier, samt bidra til å øke kompetansen og faglig utvikling i andre omsorgstjenester i regionen. Dette skjer gjennom nettverksmøter, kurs og veiledning.
For å tilegne oss mer kunnskap om Huntington sykdom, har vi blant annet hospitert i Bergen ved NKS Olaviken og har deltatt samt fortsetter å være aktive deltagere på kurs og konferanser.

Kontaktinformasjon:
Knorrebakken Boenheter
Knorrebakken 2
9411 Harstad

Kontaktpersoner:
Trude Ryland, Sykepleier
Trude.ryland@harstad.kommune.no
922 69389

Thomas Collin, Sykepleier
Thomas.collin@harstad.kommune.no
770 26740

Oddveig Haug, Avdelingsleder
Oddveig.haug@harstad.kommune.no
770 26732

NKS Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er et heleid selskap av Norske Kvinners Sanitetsforening og er koordinator for Fagnettverk Huntington.

kloverinst175.png

Senter for sjeldne diagnoser

Senter for sjeldne diagnoser har spesialkompetanse på Huntington sykdom og vil svare på henvendelser om Huntington sykdom.

universitetssykehuset-bakgrunn175.png

NKS Olaviken

NKS Olaviken har en sentral rolle i utviklingen av nettverket på grunn av sin lange erfaring og omfattende kompetanse på Huntington sykdom.

olaviken-logo175.png

Landsforeningen for Huntington sykdom

Landsforeningen for Huntington sykdom har som et av sine fremste mål å bidra til informasjon om sykdommen og være et nettverk for personer og familier som rammes av HS.landsforeningen-logo.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer