Du er her

Nasjonal Huntingtonkonferanse 2018

Velkommen til Huntingtonkonferanse den 25 april 2018 hvor du blant annet får treffe Jimmy Pollard, forfatter av boka ”Hurry up and wait” og som er verdenskjent for sine svært gode foredrag om det å jobbe med HS.

Meld deg på konferansen her!

Dersom du ønsker den Norske oversettelsen av Hurry up and Wait, Skynd deg sakte, vil den være tilgjengelig gratis på konferansen. Den kan også fås tilsendt på forhånd mot portokostnader ved å henvende deg til Senter for sjeldne diagnoser med epost: sjeldnediagnoser@ous-hf.no

Årets konferanse er en dagskonferanse som holdes på Park Inn by Radisson, Oslo airport med gangavstand fra terminalen. Det betyr at de fleste kommer seg til og fra uten overnatting.
Vi håper det gjør at mange prioriterer denne viktige møteplassen.

Se hele programmet her!

Påmelding:

Early bird:  frist 17 januar kr 1.000
Etter 17 januar kr 1.300

Påmeldingsfrist:  18 Februar 2018

Påmeldingsskjema

NKS Kløverinstitusjoner

NKS Kløverinstitusjoner er et heleid selskap av Norske Kvinners Sanitetsforening og er koordinator for Fagnettverk Huntington.

kloverinst175.png

Senter for sjeldne diagnoser

Senter for sjeldne diagnoser har spesialkompetanse på Huntington sykdom og vil svare på henvendelser om Huntington sykdom.

universitetssykehuset-bakgrunn175.png

NKS Olaviken

NKS Olaviken har en sentral rolle i utviklingen av nettverket på grunn av sin lange erfaring og omfattende kompetanse på Huntington sykdom.

olaviken-logo175.png

Landsforeningen for Huntington sykdom

Landsforeningen for Huntington sykdom har som et av sine fremste mål å bidra til informasjon om sykdommen og være et nettverk for personer og familier som rammes av HS.landsforeningen-logo.png

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer